Joskus silloin, kun krapula ja morkkis alkavat helpottaa juuri sen verran että syömisen ajatteleminen on mahdollista, alkaa tehdä aivan helvetisti mieli pyttipannua. Joten tehdään aivan helvetisti pyttipannua.

Tarvitset:

12 keskikokoista perunaa
2 sipulia
1 pkt pekonia
3 lenkkimakkaraa
4 kananmunaa
etikkakurkkua
1 kylmä olut

Keitä perunat ja vie ne parvekkeelle jäähtymään. Tiedän, että tuntuu typerältä keittää perunat ensin kuumiksi ja sitten jäähdyttää ne, mutta näin isäkin aina teki.

Avaa kylmä olut ja juo se karkoittaaksesi eilisillan huojuvat ja rikkaanköyhät muistikuvat mieltäsi varjostamasta. Näin isäkin aina teki.

Pilko kaikki muut ainekset pieniksi, paitsi kananmuna.

Lämmitä pannu kuumaksi ja viskaa sille aimo annos rypsiöljyä tai voita. Paista peruna, makkara, sipuli ja pekoni pannulla vuorotellen. Äläkä tunge sille pannulle noin paljoa tavaraa kerralla, saatanan idiootti. Se jäähtyy ja ruoka menee ihan vituiksi.

Ihan oikeasti hei, sillä on aika paljon väliä miten sen paistamisen suorittaa. Paista vähän kerrallaan äläkä hytkytä pannua turhaan, vaikka se näyttääkin coolilta ja antaa sellaisen fiiliksen kuin tässä oikeasti tehtäisiin jotain. Anna ainesten vain kypsyä rapeiksi ja suorita sitten kääntö, äläkä klähmi ruokaa kaiken aikaa veitsellä tai puuhaarukalla.

Kun olet saanut kaikki ainekset kypsiksi ja rapeiksi, seuraa vaativin osa: sinun täytyy saada kaikki ainekset mahtumaan pannulle samaan aikaan.

No ei se nyt niin erikoisen vaativaa ole. Yritä vähän.

Riko kananmunat ruoka-ainesten päälle ja sekoita. Nyt saa sekoitella! Kananmunien ei tarvitse tulla täysin kypsäksi, paitsi jos on säikky nössö ja pelkää lintuinfluenssaa.

Ripottele ruoan päälle reiluhko määrä suolaa ja mustapippuria. Kyllä, kyllä, sinä laitat aina kaikkiin ruokiin chiliä ja pestoa, mutta niitä nyt vain ei vittu soikoon laiteta tähän pyttipannuun. Tähän ei laiteta edes valkosipulia!

Kaada lautaselle suoraan pannulta suuri keko pyttipannua, paloittele sekaan etikkakurkkua ja syö Avaraa luontoa katsellen. Susia.