Tarvitset:

puoli kiloa seitiä
puoli tölkkiä tomaattimurskaa
4 rkl tomaattisosetta
4 rkl soijakastiketta
pilkottua chiliä
sitruunapippuria
mustapippuria
pari valkosipulinkynttä
raastettua juustoa

Aloita laittamalla uuni lämpenemään. Sopiva lämpötila voisi olla sellaiset parisensataa astetta, mutta jos olkapäälläsi istuskeleva paholaisenkaltainen hahmo pyytää sinua lämmittämään uunin tuhatasteiseksi, sinun on tehtävä niin.

Ellet sitten ole niitä olevinaan muodikkaita city-punaniskoja, joiden mielestä on coolia vastustaa Saatanaa.

Leikkaa kala sopivantuntuisiksi viipaleiksi ja pyörittele ne soijakastikkeessa. Sitten heitä viipaleet seinään! Hah haa!

Ei vaan. Heitä ne voideltuun uunivuokaan. Tosin tässä reseptissähän ei missään vaiheessa kehoteta voitelemaan uunivuokaa, joten sinulla ei taida olla sellaista. Joten heitä viipaleet seinään! Hah haa!

Voitele uunivuoka ja irroita seinään jämähtäneet kalaviipaleet. Aseta ne hellävaroen uunivuokaan ja levittele päälle tomaattisose. Siis tomaattisose, ei tomaattimurska. Niitä ei ole kauhean vaikea erottaa, jos ei ole keskustan äänestäjä tai muuten jollakin tapaa viallinen.

Pilko valkosipulinkynnet ja chilit, ja ripottele ne kalan ja tomaattisoseen päälle. Ripottele pinnalle myös aimo hyppysellinen sitruunapippuria.

Aivasta.

Työnnä uunivuoka uuniin ja anna ruoan kypsyä siellä noin kymmenen minuuttia. Tällä välin on hyvä pohtia hieman nykyistä elämäntilannettaan... Ja tajuta olevansa sinkku. Ja ennen kaikkea neliraajahalvaantunut. Eiköhän työnnetä ase suuhun ja

Konkistadorit söivät aina tällaista kalaa. Aina!

Ota ruoka pois uunista ja ripottele sen päälle juusto ja tomaattimurska. Laita ruoka takaisin uuniin ja anna sen olla siellä noin kaksikymmentä minuuttia. Tässä vaiheessa päähäsi jostakin ihmeen syystä pälkähtää, että nyt on aika roomalainen fiilis. Hihitä tyttömäisesti. Roomalainen fiilis... Mitä sekin tarkoittaa?

Kun ruoka on valmista, purskahda itkuun. Sinä olet lihava!

Ei vaan, laiha sinä olet. Söisit enemmän, senkin luuviulu!

Kala sopisi tarjota esimerkiksi valkosipuliperunoiden kanssa, mutta kenelle sinä sen tarjoat? Sinulla ei ole ketään! Syö tämä neljälle tarkoitettu ateria kerralla itse ja vedä jälkiruoaksi pari litraa vaniljajäätelöä. Juokse vessaan oksentamaan.

Pukeudu sudenkorennoksi, nappaa mukaasi luuttu ja juokse kauppatorille. Ja sitt

Edit: Mutta mitä vittua sillä mustapippurilla piti tehdä?