No niin! Mitähän Ruokamuistiossa tänään on?

Teemme herkkuwokin!

Tarvitset

Kesäkurpitsan
Herkkusienirasian
Paprikan
2 pussia nuudeleita
300 grammaa kanafileitä
Wokki-pakastevihannessekoitusta
Uncle Ben's Sweet and sour -kastiketta
Kermaa 2 desiä

En voi uskoa, että se huora jätti minut… En vain voi uskoa sit…

Hetkinen, on ruokaohjeen aika!

Tuolla hyllyllä nököttää wokkipannu, mutta sille keksii harvoin käyttöä. Lähinnä siksi, että se wokkipannun ostaminen oli sen huoran ide…

Hetkinen!

a.

Huh huh. Elämä on rankkaa. :Lisäksi nykyisin kuvittelen näkeväni Turistin kaikkialla... Tiedättehän. Sen kokin. Elämä on rankkaa.

Tehdäänpä nyt sitä wokkipastaa!

Laita kiehuvaan veteen kaksi pikku pakettia nuudeleita. Anna niiden kiehua jokunen minuutti. Kaada vesi pois ja laita nuudelit lautaselle odottamaan. Lorauta päälle hieman öljyä.

Sujauta kanan fileepalaset kuumalle öljyisälle pannulle. Ruskista. Hohota. Kaada kanatkin lautaselle odottamaan parempia hetkiä.

Sitten… Miksi hän jätti minut? Olenko minä todella liian lihava? Vai ovatko ovet vain liian kapeita?

Heh, tuli muuten mieleen, että näinpä tuossa tänään itsensä Turistin eräässä uudessa ravintolassa Helsingin keskustassa. Tai ainakin luulen, että se oli Turisti… Näytti olevan työhaastattelussa. Se sopii kuvaan, koska Turisti on kirjoittanut viime aikoina aikovansa ottaa lopputilin nykyisestä ravintolastaan. Olisipa hienoa, jos hän tulisi sinne töihin! Voisin valittaa, että sipulirenkaissani ei ole tarpeeksi renkaita. Aloin hohottaa mielessäni ja muistin, että minunhan piti kommentoida Turistia… Mutta ei tässä blo

gissa.

Heh heh... gissa…

Tu…

Äh!

No. Nyt voit ottaa esiin wokkipannun. Kaada sinne pakastevihannekset. Huljauttele sekaan soijakastiketta ja Uncle Ben'sin kastike.

Vähän joutuu nyt odottamaan, että kasvikset sulavat ja kypsyvät. Mutta siihenhän on nyt aikaa, kun olen taas yksin…

Tällä välin voit viipaloida herkkusienet, kesäkurpitsan ja paprikan. Heittelepä nekin wokkipannuun paistumaan. Holjottele kermaa sekaan oman maun mukaan. Anna koko komeuden kiehua hiljalleen.

Turisti…

Tu…

Äh!

Miten Ruokamuistio voi edes tietää, miltä Turisti näyttää? Ja vielä tunnistaa hänet? Sepä se, Turisti.

Sepä se.

Sep… äh.

Tu…

ÄH!

Miksi en koskaan keksi mitään sanottavaa, ja minun pitää vain ähkiä? Ehkä se ei edes ollut Turisti... Minä vain näen hänet kaikkialla...

Kun sekoitus näyttää mehevältä ja kypsältä, kaada sekaan nuudelit ja kanat. Sekoita niin, että eri ainesosat menevät sekaisin.

Valmista on. Ja pitäisi olla aika hyvää.

Kun olisi vain joku, jonka kanssa se syödä. Joku, jonka kanssa uppoutua intohimon hyökyihin, jotka päättyvät eläimelliseen penetra