Joskus elämässä on pieniä juhlahetkiä. Tänään niitä on ollut kaksi.

Ensinnäkin tänään Elisalta tuli kotona käymään iso karvainen mies, joka asensi meitsille nopeamman internet-yhteyden. Jiihaa! Tällä huippumodernilla isdn-yhteydellä pääsen surffaamaan tiedon valtateillä parhaimmillaan 128 kilobitin sekuntivauhdilla! Syökää paskaa, 43 kbit/s:n modeemiluuserit!

Toiseksi tänään oli suuri päivä siksi, että kävin maistamassa McDonald'sillä Big Big Mac -hampurilaista.

Minähän siis työskentelen pihvinpaistajana Hesburgerissa, ja normaalisti suosittelen kaikkia syömään lähinnä Hesburgerin kengänpohjaruokia. Mutta Big Big Mac… Sanotaanko niin, että kannattaa jättää oma päivätyönsä sen takia, että pääsee syömään Big Big Macia. Mutta kannattaa tehdä se lounastunäh.

On jotenkin juhlava olo, kun pääsee sanomaan McDonald'sin tytölle: "Yksi Big Big Mac, kiitos." On tärkeää vahvistaa sanomaa leveällä hymyllä ja käsieleillä.

Pahvilaatikko, jossa Big Big Mac tarjoillaan, on lupaavan iso. Jos tämä hampurilainen ei saa unohtamaan että se huora jätti minut päivittäisiä pieniä murheita, niin sitten ei mikään!

Pahvilaatikon avaaminen on melkein yhtä suuri ilo kuin Applen iPod-rasian avaaminen tai kauniin nuoren naisen rintaliivien avaaminen. Minkähänlainen iPod siellä on? Onkohan sillä naisella isot tissit? …Ja millainen on Big Big Mac?

Ensimmäinen mieleen tuleva ajatus on, että hän varmaan koko ajan tapaili muita miehiä onpa se iso! Suorastaan valtava! Kaikki yritykset tunkea koko hampurilainen kerralla suuhun epäonnistuvat surkeasti.

Nuuhkaisen syvään hampurilaista. Tuo teollinen sulotuoksu, jolle ei ole yleiskielisiä sanoja… Haukkaan ison palasen hampurilaisesta ja alan hohottaa. Hoh hoh hoo! Pääsinpä hampurilaisen sisälle! Sen salaisuus on paljastettu! Sen neitsyys on viety. Sen immenkalvo puhk… aistu. Kaikkialla on verta… ei, vaan se onkin ketsuppia.

Hah hah haa! Neitsyys…

Avasin mielessäni internetsivun, jolla esitellään Big Big Macin ravintosisältöä. Ai jai jai, niitä kaikkia emulgointiaineita, kuten E331 ja E452. Tässähän tuntee emulgoituvansa aika kivasti.

Hei neitsyttyttö, saanksmä emulgoida sun kasvoil… äh.

Kauheaa!

Minä olen kauhea ihminen…

Sitten söin hampurilaiseni loppuun, pyyhin suupieleni kohottaen elegantisti toista kulmakarvaani ja poistuin ravintolasta.